coaching welcome to
 Ik moét nu echt iets gaan veranderen. Zo kan het niet langer. Ik moet iets gaan doen, maar wat? Waar moet ik beginnen? Kan ik dat? Zal ik het wel doen? Het gaat best aardig, en best aardig is toch best oké, toch? Best aardig… Best oké… We zijn allemaal op zoek naar juist dat zelfhulp boek of die training die online aangeboden wordt die belooft een happy life te creëren. En nog steeds na al die persoonlijke ontwikkelingstrajecten, artikelen, boeken, cursussen, handige tools, feiten en weetjes ben je nog niet veel verder. Wellicht heb je het altijd best goed voor elkaar gehad maar heb je (onverwachts) een zware tegenslag te verwerken gehad. Misschien komt er een oud trauma naar boven, ben je iemand verloren, krijg je geen energie meer van je werk maar vergt het al je energie, of ga je door een scheiding. Iedereen heeft wel eens hulp nodig, een vertrouwenspersoon om mee te praten; om je ei kwijt te kunnen. Ook als je niet goed weet waarom je werk al jouw energie vergt, je met je ogen rolt van frustratie over de wereld om je heen, of je hoofd tegen de dichtstbijzijnde muur zou willen slaan - geen zorgen - de wil om te veranderen is al genoeg, en coaching bij mij gaat je nou net dàt brengen wat je nodig hebt.
Als je niet de tijd neemt om te begrijpen waarom je geen actie onderneemt om je’zelf’ weer op de rit te krijgen, is het als in een auto rijden met maar drie wielen. Je komt niet erg ver. "
 Hoe gaat zo’n coaching sessie? De duur van een sessie is negentig minuten. Dat is omdat we eerst een half uurtje hebben om in te tunen (in te voelen), eventueel te checken hoe het met je is gegaan de afgelopen tijd. Wellicht heb je opdrachten gekregen, dan zal ik altijd vragen hoe dat heeft gewerkt voor je. Niet dat ik als een schooljuf ga checken of je je huiswerk hebt gemaakt, maar vooral of het voor jou werkt, en zo niet, wat we dan kunnen veranderen. En blijkt nou dat je er niet aan toe gekomen bent, dan is dat zeker geen enkel probleem, want ook dan kunnen we kijken hoe dat komt. Het tweede half uur gaat over het vervolg van jouw traject. Afstemmen wat er nu nodig is als volgende stap. Wat kun je aan en wat is haalbaar voor jou. Vaak heb ik dan een nieuwe interventie voor je. Het laatste half uur is de afrondende fase waarin de nieuwe stap, de nieuwgevonden inzichten, herhaald en eventueel getraind kunnen worden. En natuurlijk vragen als die er zijn, maar die kunnen ook gesteld worden tijdens de gehele sessie. Wat voor coach ben ik? Ik ben een oplossingsgerichte coach die met behulp van mijn gave (het haarfijn ‘invoelen’ van personen) jou weer dichtbij jezelf brengt. Ik geef je inzichten zodat je jezelf weer gaat herkennen. Ontdekken van waaruit jij je leven vormgeeft. Dit alles vanuit een positieve mindset, het leven zo leuk mogelijk maken. Hoe leuk, dat is natuurlijk geheel aan jou. De oplossingen liggen ook in jou verscholen en samen met jou boren we jouw bron van wijsheid op dit vlak aan. Geheimhouding en privacy Iedereen die coaching krijgt van mij beloof ik plechtig dat alles wat tegen mij gezegd wordt, of met mij gedeeld wordt, bij mij blijft. Ik schrijf nog ouderwets mee, en maak geen verslagen op de computer. Het zijn voor mij aanknopingspunten die ik noteer zodat ik in jouw verhaal blijf. Deze notities zitten in een map en staan in de kast van mijn kantoor. Daar heeft verder niemand inzicht in. Dat houdt niet in dat jij dat ook zo moet doen. Jij bent de baas over jouw eigen stuk hierin. Als jij alles wat jij doet bij mij met mensen wil delen is dat natuurlijk meer dan goed. Waar? Mijn sessies vinden plaats in een fijne ruimte bij mij thuis. Ik zorg altijd voor iets te drinken voor je en wat lekkers. Ik zal je nooit weg laten gaan als je niet helemaal klaar bent dus er kan altijd een beetje speling zitten in de tijd. Het streven is echter wel om de negentig minuten aan te houden. Ook kun je online via Skype of Zoom een sessie regelen. Dan kun je lekker vanuit huis een sessie bij mij afnemen en spreken we alleen de juiste tijd af zodat we elkaar kunnen treffen. Ook dan zorg ik dat jouw privacy (zie hierboven) gewaarborgd is, en ik ergens alleen zit, zodat er geen andere mensen mee luisteren, wat jij doet is natuurlijk en nogmaals aan jou.
leer mij beter kennen Ik ben Brigitta van den Berg.

Een oplossingsgerichte en invoelende coach die met behulp van mijn gave jou weer dicht bij jezelf brengt. Voor iedereen die vastloopt, verheldering zoekt en verandering wil.

 

In Utrecht wonende, moeder van twee prachtige dochters, kleuterjuf en coach. Het gelukkigst word ik van inspirerende mensen om me heen welke ik mag helpen de regie over het leven (terug) te krijgen.

 

hey there
!
Heb je nog vragen? stel ze hier!
Wil je je beter voelen? Ga aan de slag! NU
gratis intake
hey you

Wat fijn dat je me hebt gevonden! Hopelijk heb je kunnen vinden waar je naar zocht. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje en ik kom graag bij je terug.

 

Mijn cadeau aan jou; mijn kennis en ervaring. Jouw cadeau aan mij? Je vertrouwen en tijd.

 

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

 

Be well, Brigitta

 

 

Brigitta van den Berg

van Hogendorpstraat 7

3681 KA Utrecht

(bezoekadres op afspraak)

 

info@bvdbcoach.nl

 

KVK

30272938

 

 

 

 

contact

 

 

© 2020 BRIGITTA VAN DEN BERG     |     DESIGN BY MARSHA MAE     |     PHOTOGRAPHY BY WESLEY SCHREEFEL